Madonna i Guy dolaskom na party demantirali tračeve o raspadu braka

POP KRALJICA Madonna i njen suprug Guy Richie čine sve kako bi svijet zaboravio na tračeve o "gadnoj krizi" u njihovom braku. U nadi kako će ih fotografirati zajedno, sinoć su se pojavili rukom pod ruku u njihovom najdražem londonskom restoranu Harry's Bar & Grill. Ovo je njihova prva zajednička fotografija od putovanja u Indiju u siječnju.

"Nažalost, njih dvoje jako malo vremena provode zajedno. Uopće se ne druže", rekao je John Richie, Guyev otac, te je dodao: "Madonnin raspored je ispunjen brigom o djeci, osim toga, ona želi biti u Americi, a Guy s druge strane želi živjeti u Engleskoj. Moram priznati kako čak niti Uskrs neće provesti zajedno".

Uskoro se oglasio Madonnin glasnogovornik koji tvrdi kako "bez obzira što žive na dva kontinenta, sretna obitelj je sada ponovno na okupu u Londonu".

Madonnin novi album "Hard Candy" izlazi u travnju

Pjevačko-producentski par ima dvoje zajedničke djece, sedmogodišnjeg Rocca i dvogodišnjeg Davida oko kojeg još uvijek traje proces usvajanja, a Madonna iz prvog braka ima i 11-godišnju Lourdes, koju je Guy prihvatio kao vlastitu kćer. Osim što spašava brak na sve moguće načine, brine za djecu i stalno sjedi u avionu na relaciji Los Angeles - London, Madonna u travnju planira promociju novog albuma "Hard Candy" koji je rađen u suradnji s Pharrellom Williamsom, Timbalandom i Nateom "Danja" Hillsom.

L.V.

Pročitajte više