Madonna još nije za staro željezo

MLADE Beyonce i Britney mogu se sakriti pred 45 godišnjom pjevačicom koja je još jednom dokazala da s pravom nosi titulu pop kraljice.

Otvaranje njene nove turneje Re-Invention u Los Angelesu bilo je u stilu do sada neviđenog spektakla u kojem se Madonna pojavila u punoj formi.

Djelovala je svježe i seksi i neupućeni bi teško povjerovali kako je ona majka dvoje djece u "najboljim godinama".

Koncert je započela u vrućim crnim hlačicama, dijamantnom topu i visokim kožnatim čizmama izvodeći akrobacije kakvih se ne bi postidjeli ni vrhunski cirkuski artisti.

Tijekom nastupa više puta je mijenjala kostime koje su joj napravili prijatelji među vrhunskim dizajnerima Jean Paul Gaultier, Karl Lagerferd, Stella McCartney i Prada.

Uz izvrsno izrežirane plesne točke na velikom video ekranu pratile su je šokantne slike žrtava iračkog rata, izgladnjele djece i golih muškaraca u homoseksualnoj igri.

Uz "pogubljenje" na električnoj stolici velika zvijezda željela je pokazati da joj je Catherine Zeta Jones neopravdano otela ulogu u filmskom musicalu "Chicago" i osvojila Oscara pa je vrhunski izvela set pjesama i plesa iz filma.

S Vip sjedala gledali su je Christina Aguilera i njen suprug Guy koji joj je stalno slao poljupce u društvu pripadnika njene nove sekte kabala.

Pročitajte više