Madonna misli da je Lady Gaga obična imitatorica?

MADONNA ne voli Lady Gagu te smatra kako je ona obična imitatorica. Stariju pjevačicu užasno živciraju nastupi ekstravagantne Gage, a najviše od svega smeta joj što novu glazbenu zvijezdu smatraju njezinom nasljednicom.

"Madonni smeta što Gaga koristi modu i scenski nastup na taj način da je mnogi smatraju `novom Madonnom`. Ona misli da je jedinstvena i da ne može postojati mlađa verzija unikata. To je stvar njenog velikog ega", rekao je jedan izvor Chicago Sun Timesu.

Gaga, pak, o Madonni misli sve najbolje te je čak smatra prijateljicom. "Ona je sjajna. Pretpostavljam da bih mogla reći da smo prijateljice. Jako volim njezinu kći Lourdes. Prekrasna je mlada  djevojka, došla je jednom s mamom na moj nastup i odlično smo se slagali", rekla je autorica hita "Pokerface" te dodala kako bi voljela surađivati s Madonnom.

Gaga je napokon predstavila i punu verziju svog novog spota "Alejandro". Čim je izašao, fanovi su razočarano komentirali kako Gaga pokušava iskopirati Madonnu, i to loše. Sličnost definitivno postoji, osobito zato što je spot napravio Steven Klein, koji je ranije spotove radio i Madonni. 

Pročitajte više