Madonna počela piti zbog muža

KRALJICA popa Madonna u razgovoru za BBC-u otkrila je kako je tek nedavno počela piti pivo, a "pozitivan utjecaj" bio je njezin muž, redatelj Guy Ritchie.

Madonna, koja od udaje za britanskog redatelja Ritchieja živi u Engleskoj, ubrzo nakon preseljenja postala je miljenica otočkih medija, ali i jedna od najpopularnijih slavnih osoba u zemlji.

"Nisam počela piti dok nisam upoznala Ritchieja - tako je divno uticao na mene." - rekla je kroz smijeh Madonna novinaru BBC-a.

"Napijem se tu i tamo s njim i onda postanem jedna od onih pijanih engleskih djevojaka. Treba mi samo pola pinte pive (oko 0,28 l). Jeftina sam, što ću." - našalila se Madonna, pa dodala: "Uopće me se ne mora izvesti na neko fino mjesto. Neki dan sam se s Guyem napila u pubu "Dog & Duck" u Sohou."

Iako se sada već udomaćila u Engleskoj, Madonni je trebalo vremena za privikavanje na čari tamošnjeg života.

"Trebalo mi je neko vrijeme da se priviknem, ali onda sam se zaljubila u ovu zemlju. Shvatila sam kako voziti na krivoj strani ceste i kako piti pivo." - rekla je Madonna.

Upitana kako komentira napise iz tabloida koji tvrde da pjevačica ne voli Englesku, kraljica popa u svom je stilu kratko odgovorila protupitanjem: "A zašto sam onda ovdje kupila toliko kuća?"

Pročitajte više