Madonna u rujnu 2006. na Marakani

AMERIČKA pop pjevačica Madonna u rujnu iduće godine trebala bi održati koncert u Beogradu, i to, prema najavama organizatora, na najvećem srbijanskom stadionu Marakani.

Kako piše beogradski Kurir, koncert po ničemu neće zaostajati za spektaklima kakavi se mogu vidjeti na engleskom Wembleyju.

Organizator koncerta Ljubiša Kovačević, vlasnik agencije BIDC, potvrdio je Kuriru da će Madonna u rujnu napuniti Marakanu na kojoj samo tribine mogu primiti 54.000 gledatelja.

"Madonna sigurno dolazi u Beograd, i s velikom vjerojatnošću mogu obećati da će se koncert održati otprilike u rujnu. Planiramo za tu priliku zakupiti veliki prostor, kakav i dolikuje njenom renomeu, a čini se da će to biti Marakana. Očekujemo da se na stadionu okupi preko 60.000 obožavatelja iz Srbije" - rekao je Kovačević.

Kurir navodi kako cijena Madonninog gostovanja u Beogradu iznosi milijun dolara, no još uvijek nije poznato hoće li država sufinancirati ovaj projekt za koji je tamošnji ministar kulture izrazio nadu da bi mogao značiti povratak izgubljenog imagea Srbije u svijetu.

Svjetska pop ikona novu je turneju počela ovog ljeta u Londonu, a na njoj promovira svoj novi album "Confessions of a Dance Floor" čiji hit "Hang up" ove jeseni drži top mjesta glazbenih ljestvica svjetskih radio postaja.

Pročitajte više