Madonna u Srbiju sa sobom dovodi 16 kuhara!

RAZMAŽENI prohtjevi glazbenih zvijezda više nikoga ne čude, međutim povremeno nas znaju iznenaditi. Madonna je za svoj beogradski nastup,  24. kolovoza, od organizatora zatražila deset golf vozila te kuhinju od 600 kvadrata u kojoj će posebno za nju delicije pripremati čak 16 kuhara.

No to nije sve, osim velikog broja kuhara, pjevačica je zatražila pristup internetu za 200 ljudi. Osim toga, Madonna zahtijeva da sve prostorije iza pozornice, uključujući toalet, imaju klimatizaciju, velika osvijetljena ogledala i luksuzan namještaj. Zanimljivo je da s njenom produkcijom putuje i montažna fitness sala te oko 250 ljudi koji su sastavni dio njezine ekipe.

Ako se slučajno odluči doći s djecom, organizatori su pripremili posebnu prostoriju u backstageu kao i najluksuzniji smještaj poslije koncerta. Za izgradnju pozornice bit će potrebno 300-tinjak ljudi. Prostor iza pozornice je podijeljen u četiri zone u skladu s potrebama njezinih plesača, glazbenika i cijelog produkcijskog tima.  Četiri zone se sastoje od pedeset različitih prostorija koje su opremljene tuševima i toaletima.

Turneja "Sticky & Sweet" zaradila preko 281 milijun dolara

Prema pisanju američkog magazina "Pollstar", specijaliziranog za koncertna događanja, turneja "Sticky & Sweet" je do sada zaradila preko 281 milijuna dolara čime je Madonna srušila rekord najuspješnije solo turneje koji je sama postavila 2006. godine.

"Zdravo Beograde, jako sam uzbuđena prije svog prvog nastupa u Srbiji. Napokon ćemo se zabavljati zajedno. Spremite se", poručila je pop diva fanovima u Srbiji.

Pročitajte više