Madonnina dlakava kći u novom Harryju Potteru?

KĆI kraljice popa, 11-godišnja Lourdes, dobila je prvu veliku poslovnu ponudu - producenti serijala o najpoznatijem malom čarobnjaku na svijetu žele je u novom nastavku, no djevojčica im još nije poslala odgovor, jer Madonni treba neko vrijeme da procijeni je li došlo pravo vrijeme za medijsku afirmaciju njezine miljenice.

11-godišnja Lourdes pojavila se s ocem Guyem Ritchiejem i bratom Roccom na premijeri novog božićnog kino hita, a brojni svjetski mediji odmah su prenijeli njezinu fotografiju, na kojoj se jasno vidi kako ima spojene obrve i brčiće. Zlobni komentari navodno nisu pogodili djevojčicu koja je cijeli svoj život na neki način provela pod svjetlima reflektora, unatoč tome što ju Madonna štiti od medija i ne želi da se eksponira.

Ipak, mala Lourdes sve je zanimljivija Madonninim poslovnim suradnicima, pa joj ponude ovih dana stižu sa svih strana. Svakako najzanimljivija je ona od producenata filmske sage o Harryju Potteru, koji su joj po drugi put ponudili ulogu u filmu. Lourdes je, naime, vrbovana i za prošli nastavak, no Madonna je tada smatrala kako je njezina kći premlada za medijsku hajku koja bi nakon uloge vjerojatno uslijedila.

Slavna majka još se nije očitovala o ulozi njene kćeri u novom nastavku, a njezini poznanici tvrde kako je ovog puta ipak malo "mekša", te razmišlja o tome da kćeri dopusti prvu filmsku ulogu. Ukoliko Lourdes zaigra u novom filmu o Harryju Potteru, Madonna će joj, po svemu sudeći, morati postati i menadžerica, jer su za suradnju s Lourdes zainteresirani modna marka H&M i redatelji dječjih mjuzikla na West Endu.

D.K.

Pročitajte više