Madonnu je nakon razvoda spasio rad: Možda bih se baš bacila sa zgrade

KRALJICA POPA, Madonna, dala je intervju za časopis Rolling Stone, progovorila o svom razvodu, djetinstvu, modnim promašajima i novim glazbenim nadama. Tako je pjevačica pohvalila Lady Gagu, u kojoj prepoznaje samu sebe kad je bila mlada, što se slaže s ambicijama Lady Gage koja je više puta vrlo rado vukla paralelu između sebe i Madonne.

"Možda bih se bacila sa zgrade."

Otkrila je da je u srednjoj školi bila štreberica, što je ostala do danas, kako kažu njezini suradnici. Na razvod od Guya Ritchieja komentira da je to bilo najteže razdoblje u njezinu životu, kad ju je od krajnjeg očaja spasio rad. "Možda bih se baš bacila sa zgrade."

Zeleni pulover i ljubičasti ruž

U posljednje vrijeme ona je u vezi s mlađahnim brazilskim modelom, Jesusom Luzom, a sve češće se druži s Lady Gagom, kojoj je uzor. Za jedan od svojih najvećih modnih promašaja proglasila je kombinaciju zelenog pulovera s ljubičastim ružem za usne. Za kraj je otkrila kako je htjela surađivati s Eminemom, no on ju je odbio. Objasnila je tu činjenicu pretpostavkom da je Eminem možda tada bio sramežljiv. 

Pročitajte više