Maja Cvjetković: Razmišljam o odlasku u Ameriku



LIJEPA manekenka Maja Cvjetković mogla bi uskoro otići u SAD i tamo raditi kao manekenka za jednu modnu agenciju u Miamiju. Atraktivna Šibenčanka za Index je otkrila kako još nikakvi dogovori nisu finalizirani, već se još uvijek dogovara za taj posao. "Prije sam sve ponude odbijala i odgađala kako bi sredila školske i fakultetske obaveze, no sada sam gotova s fakultetom pa intenzivnije razmišljam o odlasku u SAD", otkrila je Cvjetković.

"Još ću razmisliti, možda odem, to je sigurno jedna od opcija za budućnost"

Nadodala je kako je ponuda već prije bilo, ali ih je, iz već navedenih razloga, odbila. Kako će kroz koji mjesec diplomirati, Maji ne preostaje ništa nego razmisliti dobro o odlasku preko bare te tamo krenuti s izgradnjom blistave manekenske karijere. Iako joj se ta ideja sviđa, Maja nam je više puta naglasila kako je sve u stanju priprema te još uvijek nije sigurna hoće li otići u bijeli svijet. "Još ću razmisliti, možda odem, to je sigurno jedna od opcija za budućnost", rekla nam je.

Donedavno na meti medija zbog navodne ljubavi s Josipom Modrićem

Inače, manekenka se nedavno našla na meti medija zbog svoje navodne veze s bivšim nogometašem Josipom Modrićem. Ljepotica je s njim viđena u noćnim provodima i večerama. Budući da je zgodni nogometaš prozivan i uhićivan zbog navodne prodaje kokaina, Maji je cijela situacija bila uvelike otežana. Tada je izjavila kako smatra da svakome treba suditi sud te nadodala da nije bitna prošlost već budućnost. A njezina budućnost izgleda jako obećavajuće.

Pročitajte više