Maja "proširila obitelj" pa zapalila Instagram: "Hvala svima!"

 Foto: Instagram

MAJA ŠUPUT posljednjih dana uživa u zasluženom odmoru, a nakon Miamija i Kolumbije, trenutno se nalazi na skijanju u Italiji. I dok je njezin prijatelj Marko Grubnić zaključao svoj Instagram profil od javnosti nakon što je optužen kako krade fotke i objavljuje na svojem profilu, Maja s druge strane ima razloga za slavlje pa i dalje sve objavljuje javno.

Trenutno je u Italiji gdje ju je zatekla lijepa vijest koja je stigla s Instagrama - naime, Maju na toj društvenoj mreži sada prati čak 100 tisuća fanova.

"Instagram gori! Slavi se 100 tisuća followera! Hvala mojoj Insta obitelji", napisala je popularna pjevačica i najavila da će "obitelj" širiti i dalje.

Vrlo vjerojatno je i u pravu, jer osim što očito ima velik broj fanova koji jedva čekaju njene koncerte, jednako je popularna i na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljuje atraktivne fotografije. Posljednje je snimila na skijanju, ali niskim temperaturama unatoč i ondje je našla idealno mjesto za poziranje u minijaturnim kupaćim gaćicama.

Pročitajte više