Maja Šuput: Moj se hobi pretvorio u posao, pa otvaram plesnu školu

NAKON što je prije dvije godine nastupila u plesnom showu "Ples sa zvijezdama" gdje joj je partner bio višestruki državni prvak u plesu, Ištvan Varga, pjevačica Maja Šuput u plesanju je pronašla svoju novu ljubav. Iako se nije uspjela plasirati u finale iznimno gledane HTV-ove emisije, Maja drži kako joj je nastup u tom showu jedan od najboljih poteza u životu, jer joj je ples, kako sama kaže, zaista promijenio život. Pjevačica je tako, u suradnji s Ištvanom, odlučila otvoriti vlastitu plesnu školu pod nazivom "Ištvan Varga" koja će se od 3. studenog nalaziti u prostorima Fitness centra Vita u Jadranskoj aveniji 2b.

Cijela ova priča počela je mojim nastupom na showu "Ples sa zvijezdama" prije dvije godine kada mi je kao partner dodijeljen Ištvan Varga. Malo po malo, s njim sam razvila jednu vrstu ljubavi", rekla nam je Maja, za koju se do prije nekoliko tjedana držalo da je u ljubavnoj vezi sa Ištvanom, no pjevačica je tada priznala kako se radi isključivo o njihovoj zajedničkoj ljubavi i strasti prema plesu. "S njim sam upoznala sve ljepote pokreta, plesa i radovanja. Ideja za otvaranjem plesne škole tako se nametnula sama od sebe. Ubrzo su nas ljudi zvali da za novac plešemo pa raznim eventima i društvenim događanjima, pa se moj hobi polako pretvorio u posao. U međuvremenu smo dobili i plesnog menadžera koji je dogovarao gaže diljem Hrvatske po plesnim školama gdje smo ja i Ištvan djecu učili plesati. Tada mi je zapravo palo na pamet da bi to mogla raditi za sebe, a ne za druge ljude, pa je pala konačna odluka da Ištvan i ja otvorimo vlastitu plesnu školu", ispričala nam je Maja.

"Naša će škola imati prednost nad ostalim jer smo angažirali nekoliko višestruko nagrađivanih plesača koji su itekako poznati po tim krugovima i koji su zbilja vrhunski plesači. Ovo je idealna prilika za mlade ljude a ove nadolazeće zimske dane ne provedu samo hraneći se ispred televizije, već da naprave nešto dobro i korisno za sebe. Prije svega, mi ćemo im pružiti dobru zabavu, naučit ćemo ih razne plesove, od klasičnih plesova, dvokoraka, engleskog i bečkog valcera pa sve do sambe, tanga i salse, a najbolji je dio taj da ne morate doći u paru i dobne granice ne postoje", ispričala nam je Maja, napominjući kako sve detalje vezane za plesnu školu možete saznati na stranici istvanvarga.com.

Nagradna igra

Index.hr i Maja Šuput nagrađuju vas s po 2x1 tečajem jednog plesa u plesnoj školi "Ištvan Varga". Sve što vi trebate napraviti jest točno odgovoriti na sljedeće nagradno pitanje:

Gdje će se nalaziti plesna škola "Ištvan Varga":

1) u predvorju zalogajnice "Kod Đure"
2) u prostorima pogrebnog poduzeća "Mrtav - hladan"
3) u u prostorima Fitness centra Vita

Mail naslovite s "Maja Šuput plesna škola", te točan odgovor pošaljite na našu adresu index.nagrada@gmail.com. Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke (ime, prezime, adresa, grad i broj telefona). Nepotpuni mailovi se ne uzimaju u obzir. Najbrže ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

Pročitajte više