Maja Šuput otkrila ljubavne muke: "Nedjeljom mi fali dečko, a ostale dane se snađem"

Foto: Instagram

MAJA Šuput gostovala je na Radio Dalmaciji i otkrila niz zanimljivih detalja o svom životu, vezama, ljubavi i poslovnom uspjehu.

Osvrnula se na to da je trenutno među tri najpopularnije hrvatske pjevačice, tik uz Severinu i Jelenu Rozgu: "Ja samo čekam da jedna od njih dvije ostane trudna pa da počnem radit i ponedjeljkom, obzirom da sad radim 3-4 dana u tjednu, znaš kad jedna ostane trudna morat ću i njen kruh uzet, znaš, ne može žena trudna radit. Samo da se sad to meni ne desi koliko sam to sad puta rekla, zamisli da ja ostanem trudna pa moram s njima podijelit moju pozornicu. "

Ipak, zbog njenog užurbanog poslovnog života pomalo pati onaj ljubavni. "Ja nemam 3 godine dečka, to je jako dugo. Znači, 3 godine me čak nitko nije ni slikao s nikakvim frajerom, da, ni na večeri, ni na ručku ni u izlasku, ništa. Nemam dečka, nemam ljubavnika, nemam nikoga, a s bivšim dečkom sam si postala dobra prijateljica – ponovo prije jedno godinu dana”, požalila se pjevačica.

No, uspijeva se nekako snaći: "Fali mi netko jako nedjeljom. Nedjeljom sam strašno umorna jer se vraćam s puta i kad sam grozno umorna onda mi se mazi i ljubila bih se i mazila. E i kad bih mogla tako nedjeljom imat dečka to bi bilo super. Nedjeljom mi baš ekstra fali, a ovim drugim danima se snađem."

Poznato je da je njen najbolji prijatelj Marko Grubnić i njihova svađa bi bila vrlo burna. "Znaš što je najgore: nije stvar što mi znamo nego što mi imamo i slike. Mi se znamo 15 godina, ja imam njega u svim mogućim slikama i varijantama i on mene jer kad god se nešto desi u našim privatnim životima mi si to šaljemo na poruke. Ne bi bilo dobro. Sva sreća da smo oboje svjesni toga. Pa ja bih bila sigurno poznatija od Kim Kardashian, a njega bi morali protjerat iz zemlje, ne ozbiljno", zaključila je Maja.

Pročitajte više