Maja Šuput za Index nakon objave trudnoće: Prekjučer mi je pao kamen sa srca

Foto: Instagram

IAKO nam je još u veljači Maja Šuput u intervju za Index.hr obećala da će zbog djeteta staviti karijeru na čekanje "čak" mjesec dana, čini se da to ipak neće biti potrebno.

Džepna Venera, kako kaže, zbog pandemije koronavirusa pjevačkih nastupa baš i nema, a snimanje emisija Tvoje lice zvuči poznato je završilo pa je beba odabrala idealan trenutak za svoj dolazak.

"Ovo je sjajno za trudnoću jer posla nema. Ne znam kako bi to bilo da sam svaki dan u drugom gradu i pjevam do zore", kaže Šuput, koja je jedva dočekala da prođu prva tri mjeseca trudnoće pa da svima obznani sretnu vijest.

Teškom mukom ju je skrivala od svih, čak i od vlastitog benda.

"Bilo mi je nenormalno teško čuvati tajnu jer se družim s jako puno ljudi. Prekjučer, kad sam konačno objavila vijest, pao mi je kamen sa srca. Imala sam posljednjih mjeseci nekoliko nastupa, moji u bendu su blijedo gledali zašto pijem vodu, ne želim ni nazdraviti i ne skačem po pozornici, nego se krećem kao normalna pjevačica. Svašta sam im izlagala. Rekla sam im da me ukliještila kičma i da pijem kortikosteroide pa da zato ne skačem i ne pijem alkohol", ispričala nam je Šuput.

Kako kaže, nikakvih mučnina ni drugih trudničkih poteškoća do sada nije imala, a čak ni vaga ne pokazuje višak kilograma, premda, priznaje, hlače već sada ne može zakopčati.

"Marko Grubnić ne odustaje od uskog i kratkog. Imam sad par evenata tako da će morati stvari prilagoditi novom stanju. Ali nemam ništa protiv da se vidi trbuh. Meni je to seksi i fora, ne mislim ga skrivati. Mislim da će Grubnić imati pune ruke posla", kroz smijeh priča Maja koja je, kao i obično, dobre volje te puna snage, radnog elana i ideja.

Iako zbog situacije s koronavirusom nema nastupa, ipak radi punom parom jer njen projekt Majushka raste i širi se u svim smjerovima.

"Širimo kozmetičku liniju i na dječje proizvode, povećavam broj trgovina u kojima se prodajemo, idemo vani i s odjećom, a lansirala sam i tajni dnevnik za djevojčice", priča Šuput, no o tome mašta li o dječaku ili djevojčici ipak nije željela govoriti.

"Ništa o tome neću reći. Doma imam kladionicu. Ne samo da smo se kladili muž i ja nego su u to upleteni i prijatelji. Imamo čak i grupu koja se bavi prijedlozima imena. Nema glupih prijedloga, sve uzimamo u obzir. Slobodno nam se javite s idejama", rekla je na kraju.

Pročitajte više