Maja Vučić snimila spot u vjenčanici: Ja sam takozvana trash mladenka



NEKADAŠNJA članica vrlo popularne ženske grupe Divas, Maja Vučić, snimila je spot za svoju novu pjesmu "Bit će ti žao" u kojem glumi razočaranu mladenku. Ovom pjesmom Maja najavljuje svoj novi, pop album, na kojem je sama pisala glazbu za pjesme. Spot je režirao Radislav Jovanov - Gonzo, a treba bi trebao biti gotov sredinom sljedećeg tjedna.

"To je samo video spot, a ja sam dobra glumica u vlastitom spotu"

Još tijekom snimanja, spot je privukao pažnju medija zbog zanimljive radnje i Maje u vjenčanici. Neki su nagađali da je radnja video uratka navodno asocijacija na njen privatni život, ali pjevačica nam je to demantirala. "To je samo video spot, a ja sam dobra glumica u vlastitom spotu", rekla nam je Maja i time negirala da je njen novi video svojevrsna poruka bivšem partneru Igoru Hajdarhodžiću. S njime je, kako nam kaže Maja ostala u "jako dobrim odnosima". 

Radnja se kreće od  "jedne vesele emocije i svega lijepog do toga da je glavna glumica uplakana"

"Budući da je tekst pjesme takav kakav je, 'Obećao si da ćeš me zauvijek voljeti', ja glumim ženu koja je tik do oltara, ali joj je na kraju sve propalo", priča nam pjevačica. "Spot ide obrnutim putem, od super uređene mladenke s obručem na glavi, buketom i nakitom i kako je uslijedilo razočaranje, mlada baca sve sa sebe. U jednoj sceni pada i kiša, ali nju nije briga", opisala nam je Maja radnju i rekla da se spot kreće od "jedne vesele emocije i svega lijepog do toga da je glavna glumica uplakana". 

"Ja sam takozvana trash mladenka"

Vjenčanica koju Maja nosi djelo je Envy Rooma koji inače brinu o njenom stajlingu. S obzirom da radnja spota nije klasična ljubavna priča, tako ni haljina nije klasična vjenčanica. "Ja sam takozvana trash mladenka. Tako su dečki iz Envy Rooma to osmislili", kaže nam Maja koja je u spotu nosila nakit Illegale, a frizuru i šminku joj je radila Goga Kovač.

Iscrpljujuće snimanje sa zadovoljavajućim rezultatom

Produkciju pjesme "Bit će ti žao", kao i cijelog Majinog albuma, potpisuje Tony Cetinski, a tekst je napisala Maja Grgić. Iako nam je pjevačica povjerila da je snimanje bilo mukotrpno, iscrpno i teško, Maja nam kaže da je svejedno zadovoljna učinjenim i sretna što je ponovo radila s odličnom ekipom s kojom već godinama surađuje.

Pročitajte više