Majka pod svaku cijenu: Naomi Campbell na umjetnoj oplodnji?

BRITANSKI supermodel Naomi Campbell medijima je otkrila kako se podvrgnula operaciji koja će joj omogućiti da rodi dijete. Naomi je očajna u želi da postane majka pa se, a prema vlastitom priznanju, spremna je postati i samohrana majka, što najvjerojatnije znači da razmišlja o umjetnoj oplodnji.

Kraljica skandala, 38-godišnja Naomi, medijima je priznala kako se nedavno podvrgnula operaciji koja joj je "omogućila da napokon ima djecu", no nije precizirala o kakvoj se točno operaciji radi ni razlog zbog kojega do sada nije mogla imati dijete. "Sada kada mogu imati vlastitu djecu jedva čekam da se to ostvari, a spremna sam na to i bez nekog muškarca", ispričala je Naomi i priznala kako bi majčinstvo obuzdalo njezinu divlju narav. "Znam da bi me dijete promijenilo i smirilo. Kada imate dijete ne možete pristati na kompromise, već mu pružiti sto posto sebe", rekla je ljepotica, koja priželjkuje sina.

Ekskluzivni angažmani propadaju, a biološki sat otkucava...


"Naomi ne može naći pravog muškarca koji bi s njom osnovao obitelj i ona je svjesna toga, ali žarko želi imati vlastito dijete pa je spremna biti samohrana majka. Jedna od opcija o kojima razmišlja je i umjetna oplodnja, a s obzirom da se smatra čvrstom ženom s jakim karakterom uvjerena je kako i sama može djetetu pružiti sve što mu je potrebno. Činjenica jest da uza sebe ima mnogo bliskih ljudi u koje se može pouzdati i zatražiti pomoć kad joj bude potrebna, a financijski je osigurana tako da je spremna napraviti taj veliki korak u svojemu životu, tim više što osjeća da joj biološki sat otkucava", ispričao je njezin prijatelj.

Iako je bila u vezi s nekoliko utjecajnih muškaraca, nijedan nije uspio zadovoljiti njezine potrebe. Naomi je bila u vezi s R'n'B zvijezdom Usherom, dubajskim princom Badr Jafarom, te F1 mogulom Flaviom Briatoreom, a njezina posljednja veza sa brazilskim poduzetnikom Marcusom Eliasom okončana je početkom ove godine unatoč glasinama da su bili zaručeni.

K.H.

Pročitajte više