Makedonci obožavaju "Dolinu sunca"

TELENOVELA koja trenutno rastura statistike gledanosti u domovini isti uspjeh je ponovila i u susjednoj nam Srbiji, ali i Makedoniji, u kojoj se pokazala kao pravi pravcati hit. Upravo stoga su dvije gracije iz "Doline sunca", Bojana Gregorić i Ana Vilenica na Makedonskom radijskom festivalu nagradu za najgledaniju nemakedonsku TV seriju u Makedoniji i za najslušaniju pjesmu iz TV serija na makedonskim radijima. A to je špica "Doline sunca" koju su glumice same otpjevale.

Iako zbog brojnih obaveza oko snimanja koje je još uvijek u jeku nisu mogle otputovati u Skopje kako bi svoje zaslužene nagrade preuzele, glumice su se ondašnjoj vjernoj publici zahvalile videovezom riječima: "Sakamo Vas!", odnosno, vjernoj makedonskoj publici poručile da ih vole.

Osim što ruši sve rekorde gledanosti, pa je tako prešišala i središnji Dnevnik, serija Dolina sunca vrlo je popularna u Makedoniji gdje se  svakim danom emitira na najgledanijoj tamošnjoj televiziji A1. A to nije ni čudo s obzirom na uigranu glumačku ekipu i ekskluzivni termin u kojem se sapunica prikazuje - Ring Multimedija, koja je HTV-ov javni natječaj osvojila drugu godinu za redom, imala je pune ruke posla ne bi li ponovila ili nadmašila tajne prošlogodišnje uspješnice "Sve će biti dobro", koja je za male ekrane prikovala tisuće bakica i ostalih interesenata i tako si priskrbila dodatne epizode. I uspjela je!

Pročitajte više