Maksim Mrvica: Laska mi što su me odabrali najseksi Hrvatom

MAKSIM MRVICA prije nekoliko dana okitio se titulom najseksi Hrvata, a izabrali su ga čitatelji Croatian Timesa, glasajući putem online ankete. Popularni pijanist osvojio je 17,5 posto glasova dok je sa 10,9 posto na drugom mjestu osvanuo Niko Kranjčar. Treće mjesto zauzeo je Goran Ivanišević sa 9,7 posto.

Svoju novostečenu titulu komentirao je i sam Maksim koji priznaje da mu laska što ga žene smatraju seksipilnim. "Ovo je veliko, ali vrlo ugodno iznenađenje. Laska mi što su ljudi glasali za mene", rekao je Šibenčanin za Croatian Times.

"Moja supruga je najseksipilnija žena u Hrvatskoj"

Budući da su Hrvatice i Hrvati odabrali njega za najseksipilnijeg muškarca, Maksim je dobio zadatak odabrati bolju polovicu, koja prema njegovom mišljenju zaslužuje okruniti se tom istom titulom. "Moja supruga je najseksipilnija žena u Hrvatskoj", priznaje Maksim koji je sa suprugom Anom u braku od ljeta 2001. godine. Studentica prava, također Šibenčanka, i pijanist imaju kćerkicu Leeloo, a nedavno su se, nakon godina života u inozemstva, vratili u Zagreb gdje planiraju i ostati.

Pročitajte više