Malina Grahek: Uživam u majčinstvu, ali ponekad mi stvarno treba odmora

MALINA GRAHEK ŠELENDIĆ ne daje izjave za medije od skandala s tučnjavom u narodnjačkom klubu. Nakon toga se udala i rodila sina, no za komunikaciju s medijima bio je uglavnom zadužen njen suprug Josip Šelendić. Manekenka je sada odlučila progovoriti o životu u braku i o sinu Luki. "Dugo sam odbijala davati izjave za medije, jer se puno pisalo o meni u negativnom kontekstu i što sam god govorila uvijek je bilo prikazano negativno", požalila se manekenka u intervjuu za Exkluziv Tatjane Jurić. Malina je nedavno po prvi put nakon poroda nosila reviju. Kaže kako je imala tremu, ali je zaista uživala u tome, no ne želi se više aktivno baviti manekenstvom. "Malo mi nedostaje taj posao i voljela bih nositi neku reviju možda jednom, dvaput godišnje, čisto da nešto napravim za sebe", kaže Malina.

"Josip i ja uvijek idemo skupa van, nije sad da on "ruži" vani s društvom ili ja s prijateljicama"

Umjesto na modnoj pisti, Malina sada provodi vrijeme u kuhinji ili u igri sa sinom. "Suprug je zahtjevniji od sina što se hrane tiče. Najviše voli tjesteninu s piletinom u umaku od vrhnja. Što se tiče majčinstva, ništa mi nije teško. Uživam u svakom trenutku, ali ponekad mi stvarno treba i malo odmora. Odem na kavu s frendicama, prošećem i napunim baterije. Josip i ja odemo tu i tamo sami na putovanje da se odmorimo i provedemo neko vrijeme zajedno. Ponekad idemo van i uvijek idemo skupa, nije sad da on "ruži" vani s društvom ili ja s prijateljicama", tvrdi Malina Grahek. Iako sa suprugom često ide na putovanja, još uvijek nije posjetila Veronu koja joj je omiljeno odredište. "To mi je baš nekako romantičan gradić, zbog cijele priče o Romeu i Juliji", kaže manekenka.

"Ja provedem s djetetom cijeli dan pa ipak moram ponekad zagalamiti"

Njen odnos s Josipom u braku se nije promijenio, jer kako kaže, u vezu su odmah krenuli ozbiljno. "Jedino što nam se promijenilo je dijete. Luka je od početka bio super. U prva tri mjeseca spavao je od 11 navečer do 11 ujutro, bez buđenja. Stvarno je dobra beba. Josip je s njim popustljiviji. Ja provedem s djetetom cijeli dan pa ipak moram ponekad zagalamiti, a onda Josip dođe i u svemu mu popušta", ispričala je Malina Grahek.

Pročitajte više