Mama kriva za prekid!

BIVŠA natjecateljica u showu Top model by Tatjana Jurić, Valentina Dropulić, prekinula je dvomjesečnu vezu s Matejem Miličićem, domaćoj javnosti poznatim po natjecanju u glazbenom showu Hrvatska traži zvijezdu.

Prema Valentininim riječima, prekid s Matejem Miličićem bio je "sporazumni, iako je došao s njezine strane". Naime, razlog prekida nije kao što se nagađalo njihova zatrpanost obvezama ili velika udaljenost koja ih dijeli (Valentina živi u Zagrebu, a Matej u Šibeniku, op.a), već nitko drugi doli Matejeva majka.

Naime, lijepa Valentina je izjavila kako ju Matejeva majka "nikad nije baš pretjerano voljela"  te da joj je bio prevelik pritisak i dalje održavati takvu vezu.

Matejeva majka nije voljela Valentinu

"Ja sam ta koja je prva spomenula prekid, međutim, moram priznati kako me Matejeva majka nikad nije previše voljela i svašta je ružno govorila Mateju o meni, tako da ja to više nisam mogla trpjeti", priznala nam je Valentina.

Na pitanje o mogućem pomirenju Valentina kaže kako ništa nije nemoguće, no da to prvenstveno ovisi o volji njegove majke. Također, rekla je kako je Matej "drag dečko" te da im je jako krivo što je došlo do prekida.

"On je jako drag dečko, krivo nam je što je ovako završilo", nadodala je Valentina.

Pročitajte više