Marc Anthony uči Jennifer Lopez kako se zapravo pjeva

J.Lo je odavno u svjetskim glazbenim krugovima poznata kao iznimno loša pjevačica, a producentima novog albuma "Como Ama Una Mujer" navodno je dala dosta materijala za potvrdu te teze. Jennifer je, naime, danima snimala iste dionice, jer ni producenti ni ona nisu bili zadovoljni kako sve skupa zvuči. U pomoć je priskočio Marc Anthony, koji već dugi niz godina pjeva na španjolskom, te joj je dao neke korisne savjete.

Iako se Jennifer za vrijeme snimanja pravdala činjenicom kako je puno teže pjevati na španjolskom (kojeg btw. tečno govori), svima je bilo jasno kako je pjevačica zapravo po prvi put temeljito prionula na pjevački zadatak, jer su njezini dosadašnji albumi toliko iskompjuterizirani da je zapravo teško odrediti kako latino ljepotica zapravo pjeva.

Navodno je njenim neznanjem o tehnikama disanja, vrlo bitnim za karijeru pjevačice, bio zapanjen i njen suprug, koji je za vrijeme snimanja svaki dan poučavao Jennifer kako se ispravno pjeva. Paradoksalno (čak i žalosno) je to što je J.Lo dosad izdala četiri albuma i postigla zavidne naklade.

D.K.
Foto: AFP

Pročitajte više