Marco Cuccurin nakon pobjede u Plesu sa zvijezdama: Četiri mjeseca znoja, rada, truda

Foto: Press

POBJEDNIK showa Ples sa zvijezdama Marco Cuccurin oglasio se na Instagramu nakon što je u nedjelju s partnericom Paulom Jeričević osvojio najviše bodova žirija.

"Dobri i dragi naši pobjeda je tu. Uspjeli smo, meni po drugi put je pošlo za rukom nešto što nisam mogao sanjati ni u najluđim snovima. I Paula koja je ovo zaslužila više od ikoga. Ovo je za sva 4 mjeseca znoja, rada i truda i za svu posvećenost koju smo davali kroz ovaj projekt jer ova djevojka živi za ples i to naprosto izvire iz svakog njenog pogleda i pokreta", rekao je Cuccurin u uvodu i onda nastavio.

"Hvala vam što ste izglasali baš nas, što ste s nama plakali, što ste nam pisali romane podrška jer da vas nije bilo ni mi ne bi uspjeli doći do ovoga. Obećajemo da ćemo vam plesati još puno puno i da ćete nas još gledati, a do tad idemo slaviti, papati, piti, veseliti se i pokušati sabrati dojmove i shvatiti što se dogodilo... Zatvaramo ovo poglavlje, a otvaramo stotine novih. Volimo vas svim srcem, vaši Paula i Marco", zaključio je Cuccurin, koji je objavu pisao i u ime svoje plesne partnerice.

Podsjetimo, ove sezone natjecalo se 13 zvijezda, a do finala su osim Marca i Paule došla još dva plesna para - Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić. 

U posljednjoj emisiji ove sezone natjecatelji su finale otvorili zajedničkim plesnim brojem, a potom je svaki par izveo tri individualne koreografije. Od standardnih i latinoameričkih plesova u finalu smo gledali paso doble, tango, valcer, rumbu i sambu, a svi finalisti za svoj posljednji ples izveli su freestyle.

Svoje ocjene ove sezone davali su članovi žirija Marko Ciboci, Franka Batelić, Igor Barberić i Larisa Lipovac Navojec. Voditelji su bili Tamara Loos i Igor Mešin.

Pročitajte više