Maria Šarapova zaradila svoj prvi milijun dolara

UZ ČEK od 560.500 funti za pobjedu na ovogodišnjem Wimbledonu sedamnaestogodišnja Ruskinja iz hladnog Sibira pridružila se klubu teniskih bogatašica i već stigla do sedmog mjesta svjetske rang liste igračica.

Kako je zbog seksi izgleda uspoređuju s Anom Kournikovom, dugonoga plavuša izjavljuje kako ona "nije druga Ana, već prva Maria". 

Svoju slavnu prethodnicu iz Moskve nadmašila je teniskim pobjedama i za nju se sada otimaju sponzori koji su nekada obasipali ogromnom lovom sada već otpisanu Anu.

Kurnikova je također kao mlada djevojka zablistala na sportskim terenima, ali joj je njen atraktivan izgled čak onemogućio da postane vrhunska tenisačica. Počeli su je slikati poput vrhunskog foto modela, a pojavljivala se i u reklamama za satove i grudnjake.

Zbog toga je prestala trenirati kako ne bi "nabila mišiće" i izgubila svoj seksi imidž, a to se odrazilo na njenu karijeru. U kolo su je uhvatili tabloidi pišući o njenim navodnim udajama za ruske profesionalne hokejaše, a u posljednje vrijeme postala je pratilja pjevača Enrique Iglesiasa s kojima se na javnim mjestima grli i ljubi pred paparazzima.

Mlada Maria mora paziti da iz tenisa ne skrene u vrtlog showbusinessa, a u tome će joj pomoći tata Juri koji je prati na svakom koraku. Počela je igrati već sa četiri godine,a kada je imala devet tata je skupio 700 dolara da je odvede u teniski kamp na Floridi gdje je usavršila svoj talent.

Mama Jelena morala je ostati u Rusiji jer nije dobila izlaznu vizu pa dvije godine nije ni vidjela kćer.Sada živi u Americi i Maria je nakon pobjede u Wimbledonu prvo uzela tatin mobitel kako bi joj javila radosnu vijest.

Mlada ljepotica sa 175 centimetara i 50 kilograma tvrdi da ne igra tenis zbog love, već iz razloga što voli tu igru i želi u njoj postati najbolja na svijetu.

Ne želi zapostaviti ni školu, a već razmišlja da jednog dana postane modna dizajnerica s vlastitim butikom. Kao i njene vršnjakinje voli glazbu i ples, filmove i modu.

Saznajte više o njoj na www.mariaworld.net gdje uz slogan "From Russia with love" i obilje podataka možete vidjeti i 1.500 njenih slikica. Njene, naravno, normalne fotke već su na svoje stranice stavili i vlasnici porno stranica na Internetu koji na taj način nastoje primamiti posjetitelje.

Pročitajte više