Maria Sharapova u hit seriji Kućanice

MLADA ruska tenisačica u New Yorku je priredila feštu povodom svog osamnaestog rođendana i na njoj otkrila novinarima kako su je pozvali kao gošću u sapunicu o pet očajnih kućanica.

Za učešće u seriji koju gledaju milijuni ljudi širom svijeta nude se mnoge slavne žene, ali producenti imaju svoje posebne kriterije. Britney Spears su odbili s napomenom "da bi svojom popularnošću zasjenila glumice u seriji", ali su istovremeno tražili Madonnu koja ih je pak glatko otpilila izjavom da uopće ne gleda televiziju.

I prsata Pamela Anderson sama je lansirala trač da je morala odbiti glavnu ulogu u "Kućanicama" jer su od nje tražili da u smeđe oboji svoju poznatu plavu kosu, međutim, producenti "Kućanica" brzo su ju demantirali.

Maria Sharapova, koja mrzi da je uspoređuju s Annom Kournikovom, već je zaradila milijuna dolara i polako se pretvara u šminkericu. Sponzori se otimaju za nju, a novi unosni ugovor potpisala je za reklamiranje Motorole.

U New Yorku je u dizajnerskoj haljinici Nicole Miller plesala s uzvanicima u hotelu Maritime, a intimnu proslavu s obitelji i prijateljima priprema na svoj rođendan 19.travnja u Floridi.

Pročitajte više