Mariah Carey - nova Bond djevojka

MARIAH CAREY jedna je od najuspješnijih pop diva današnjice, iako joj u zadnje vrijeme ni poslovno ni privatno ne cvjetaju ruže. No, to bi se moglo promijeniti nakon što se lijepa Mariah pojavi u novom nastavku serijala filmskih blockbustera o tajnom agentu 007 - Jamesu Bondu.

Slijedeći nastavak dugovječnog špijunskog serijala, zasad poznat po imenu "Bond 21", ugostit će popularnu pjevačicu kao svojevremeno Madonnu, Tinu Turner, Shirley Bassey ili bend Garbage, naime Mariah će otpjevati naslovnu pjesmu za "Bond 21".

Kako javljaju njemačke novine Netzeitung, producenti filmova o Jamesu Bondu, Barbara Broccoli i Michael G. Wilson, ponudili su pop divi ogromnog raspona glasa izvedbu naslovne pjesme u "Bondu 21", zadnjem u seriji filmova u kojem će vječno mladog Jamesa Bonda glumiti Pierce Brosnan.

"Bond 21" u kino-dvoranama trebao bi se pojaviti 2005., a dotmusic.com neslužbeno saznaje da je Mariah svoj glazbeni doprinos filmu uvjetovala i kratkom sporednom ulogom u filmu, pa je tako moguće da će se uz Brosnana u filmu pojaviti i sama pjevačica.

Pročitajte više