Mariah Carey rasplakala ekipu na snimanju filma

Najprodavanija pjevačica u povijesti ovih dana snima film "Tennessee", a glazbu za tu muzičku dramu napisala je zajedno s country legendom Williejem Nelsonom, čime je prilično iznenadila svoje obožavatelje, jer je dosad izvodila isključivo balade i rnb, pa sve zanima kako će se country uklopiti u njen glazbeni opus.

Sudeći po reakcijama na setu, taj joj se glazbeni pravac itekako uvukao pod kožu. Snimajući pjesmu Mariah je, naime, rasplakala pedesetak statista, glumaca i producenata, pa je snimanje, tvrde prisutni, na trenutke nalikovalo svadbi ili nekom drugom događanju koje podrazumijeva pakete maramica.

"Sve je to vrlo dirljivo, posebno kad se pjesma stavi u kontekst cijele radnje filma. Ljudi su odjednom samo počeli plakati, a poslije smo se smijali činjenici da nas je pjesma koju smo čuli milijun puta, u izvedbi Mariah potpuno dotukla", rekao je redatelj filma Aaron Woodley.

Ovim filmom Carey pokušava "sprati ljagu" sa sebe kao glumice, jer je prije nekoliko godina dobila Zlatnu malinu za ulogu u filmu "Glitter", a film je doživio potpuni debakl na kino blagajnama. Pored sedme umjetnosti, počela ju je zanimati i moda, pa je nedavno postala zaštitno lice talijanskog modnog branda Pinko. Osim toga, radi i na novom albumu, koji bi se trebao pojaviti krajem ove godine. Ako još dvije njezine pjesme postanu službeni broj 1 u SAD-u, bit će proglašena najprodavanijim izvođačem u povijesti glazbe.

D.K.

Pročitajte više