Marija Borić snimila pjesmu s Connectom: Preslušala sam je i noge su mi same krenule cupkati

JELENA ROZGA nije jedina dama s kojom su dečki iz Connecta snimili zajedničku pjesmu za svoj novi album "3JUMF", koji se od ponedjeljka nalazi u prodaji. "Dalmatinka", njihov aktualni singl sa spomenutog albuma, i dalje žari i pali te je na Youtubeu prikupio više od 670 tisuća klikova. Pjesmu "Ajde van", koja se također nalazi na albumu "3JUMF", snimili su s glumicom Marijom Borić, a spremaju se i na snimanje spota kojeg će objaviti na jesen.

Da Mariji pjevanje ide jako dobro, bilo je vidljivo i u ovogodišnjem izdanju showa "Zvijezde pjevaju", gdje je pobijedila u paru s Ervinom Baučićem, a o suradnji s Connectovcima kaže: "Dečki su me pozvali, došla sam u studio, preslušala sam pjesmu i noge su mi same krenule cupkati - znate kako je to kad vam je neka pjesma dobra". S obzirom na glazbene žanrove koje Marija voli, ovo i nije bila očekivana suradnja: "Nikad nisam mislila da ću snimiti rap stvar, ali pjesma je super i bilo je jako zabavno. Dečki su jako vrijedni i trude se".

Glumica trenutno uživa na odmoru na Jadranu, točnije na Braču, a o ostalim ponudama po pitanju pjevanja kaže: "Bilo je još ponuda, ali sam jako oprezna po pitanju toga. Mislim se pjevanjem baviti isključivo u svrhu svog posla. Naravno, ako me baš netko pozove i kaže mi: `Gle, Mare, imam pjesmu za tebe` i ako mi se pjesma svidi nakon što je poslušam, neću je odbiti".

Pročitajte više