Marija Husar: Pet minuta Nine Badrić tek dolazi

PJEVAČICA Marija Husar je održala u subotu promociju svog live albuma "Plesni Božić" u zagrebačkoj Piranhi.

"U subotu je bila promocija albuma, s obzirom da je to obrada božićnih pjesama u ritmu soula i R'n'B, odlučili smo se za promociju u klubu, a na koncertu je bilo savršeno. Od benda do gostiju, mojih dragih prijatelja Baby Dooksa, dečki iz Connecta te moje sestre Ivane, koji su na napravili odličnu atmosferu", otkrila je Marija. Marija i Ivana Husar talentirane su sestre i velike zaljubljenice u glazbu, a od samih početaka karijeru grade zajedno. "Neki put to je vrlo zabavno, neki put je teško, jer se Ivana i ja znamo zakrvit, ali sve je to jako dobro, konstruktivno", rekla je Marija za Index.

"Kod nas se nastupi ili plaćaju jako dobro ili se ne plaćaju pa kad god netko 'digne' dobar novac, drago mi je. Hvala Bogu da netko može", prokomentirala je visoke novogodišnje honorare svojih kolegica.

Od glazbenika na hrvatskoj sceni, Marija najviše cijeni svoju sestru i Ninu Badrić, za koju kaže da je veliki talent. "Nina je moja prijateljica i veliki talent, a njezinih pet minuta tek dolazi". Blagdane će, kaže, provesti u krugu obitelji. "U braku mi je super, a prinovu ne planiramo, ali je priželjkujemo", rekla nam je, kroz smijeh, Marija za kraj.

Pročitajte više