"Marija Šarapova u krevetu je mrtva žaba"

AKO JE vjerovati Adamu Levineu, pjevaču grupe Maroon 5, tenisačica Marija Šarapova i nije neki zgoditak, pogotovo kad se radi o ljubavnoj postelji. U nedavnom intervjuu jednom ruskom časopisu izjavio je kako ga je kratka veza sa Šarapovom, a pogotovo nimalo zanemariv segment seksa, toliko isfrustrirala da je mjesec dana pio antidepresive. Čekamo Marijin odgovor!

Nakon kratke veze s ruskom tenisačicom Marijom Šarapovom, Adam Levine priklonio se Paxilima, antidepresivima koje je uzimao jer ga je seks s teniskom zvijezdom, najblaže rečeno, isfrustrirao. "Tokom seksa nije ispuštala nikakve zvukove. Ne moram vam ni reći koliko je to razočaravajuće bilo. Zaista sam mislio da je ona jedna od onih vrištajućih djevojaka", nimalo džentlemenski izjavio je frontman grupe Maroon 5.

"Umjesto toga, samo je ležala u krevetu kao mrtva žaba. Čak bi se naljutila ako bih ja počeo ispuštati zvukove, jer joj to navodno narušava koncentraciju. Toliko sam se razočarao da sam mjesec dana pio Paxile. Stvarno, sve to skupa više me šokiralo od svojedobnog saznanja da Uskrsni zec zapravo ne postoji", rekao je Levine o kratkom flertu iz 2005. godine.

D.K.

Pročitajte više