Marija Šerifović o bijesnom ispadu u kojem je udarala auto: Ne mogu reći da se kajem

Foto: Instagram

U BEOGRADU je počelo snimanje nove sezone Zvezda Granda, a tom prilikom Marija Šerifović je komentirala svoj bijesni ispad na ulicama glavnog grada Srbije, nakon što je video incidenta objavljen na društvenim mrežama.

Pjevačica je komentirala novu sezonu natjecanja, a potom je odgovorila na pitanje vezano za spomenuti incident.

"Ne mogu reći da se kajem. Da mi je žao što sam nekoga probudila, jest. Ali, rekla bih i da ste svi vi ovdje ljudi od krvi i mesa, imate dušu, organe, emociju, pa netko to ispoljava ovako ili onako", kazala je Šerifović za Novu.rs.

"Je li primjereno, sigurno nije, ali nikada ne bih mijenjala nijedan svoj najiskreniji pokret ili potez za bilo što neiskreno, falš, fejk. To sam ja, to je to", dodala je. Potom se ispričala ako je nekoga probudila, ali i svojim prijateljima i automobilu.

"Ako sam nekoga probudila, ispričavam se. Ispričavam se mom automobilu, mojim prijateljima, jer smo se svađali svi cijelu noć", poručila je.

Srpski mediji: Poludjela je jer joj je partnerica u automobilu priznala prevaru

Podsjećamo, krajem kolovoza objavljena je snimka koja prikazuje pjevačicu kako u kasne sate nasred ulice viče i udara svoj automobil. Šerifović je potom za srpske medije potvrdila da je ona na snimci te je pojasnila što se dogodilo.

"Iako se nikoga ne treba ticati, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome se trebam ispričati jest mom automobilu i ako sam nekoga probudila", rekla je tada. Srpski mediji tvrdili su da je Marija poludjela jer joj je "partnerica u automobilu priznala prevaru".

"Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila s prijateljicom i partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Šerifović poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila prometnu nesreću i počela je histerizirati", rekao je nepoznati izvor.

Pročitajte više