Marija Šerifović u Splitu se zagledala u "zgodnog komada" pa skrivila sudar

POBJEDNICA pretprošlog Eurosonga i pjevačica koja je spomenutu glazbenu manifestaciju ove godine dovela u Beograd, tijekom vožnje automobilom splitskom ulicama zagledala se u zgodnog dečka i skrivila prometnu nesreću. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, Marija je automobilom udarila Tončija Bakovića na semaforu tik ispred središnje zgrade sopomenutog medija, te incident zbog "nesreće u nesreći" nije mogla  zataškati, iako je, kako Tonči kaže, pokušala.

Marija se svojim crnim Touaregom beogradskih tablica uredno zaustavila na crvenom svjetlu na semaforu - međutim, kada se upalilo zeleno, Marija nije pogledala ispred sebe, već je naglo stisnula papučicu gasa i udarila skuter ispred sebe, koji je vozio Tonči Baković. "Zabeštimao sam joj, mislio sam da je muško. Tek kada je izašla iz auta shvatio sam da je cura. Bila je odjevena u crno, a na gležnju je imala zlatni lančić. Bila je vrlo ugodna, odmah me zamolila možemo li se kako nagoditi bez policije", Tonči je ispričao novinarima.

"Pitao sam je kako to vozi, a ona se nasmiješila i rekla da se zagledala u zgodnog momka koji se vozio u automobilu do njenog. Vidio sm ga i ja, vozio je novog crnog Landrovera stranih tablica, ali nisu bile srbijanske. Bio je zgodan momak, ricaste kose, s rećinom", nastavio je.

Marija Šerifović je vozaču skutera ponudila da se dogovore oko saniranje štete bez uplitanja policije, što je Tonči i prihvatio. Pjevačica mu je, nakon nekoliko minuta natezanja procjene štete - svako je imao svoju verziju, Šerifović je tvrdila da je šteta pedeset eura, dok je Baković tvrdio kako je dvjesto, ipak uručila dvjesto eura i odvezla se dalje, prije nego što su novinari uspjeli dotrčati da snime incident.

V.V.

Pročitajte više