Marijanu iz LJNS-a došla cura u koju se zaljubio, Bahra i Mara nisu mogle vjerovati

Foto: RTL

NAKON što su prošli tjedan farmerica i farmeri izbacili po jednog kandidata, na nekim farmama sinoć se lakše disalo, a ostao je još samo Neven koji je morao donijeti tešku odluku.

Kod Dragana na imanju Olja je uživala u hladu crtajući po čašama, a kad joj je došao Dragan, ugodno su razgovarali, no prekinula ih je Dijana, što Olji nije bilo po volji. Dragan je komentirao da ga je Dijana počela drugačije gledati nego prije.

Neven još jedini na farmi ima tri djevojke, a došlo je vrijeme da se s jednom pozdravi.

"Marijana, kod tebe mi se ne sviđa što si svadljiva i što misliš da si uvijek u pravu", počeo je Neven, a Marijana se počela opravdavati. Za Samantu je rekao da je previše povučena, a ona mu je objasnila da je takva jer je on u jednom momentu totalno hladan, a u drugom drag i topao.

"On nama samo spominje rad, rad i rad, to mi već malo ide na živce", rekla je Marijana.

Neven je nastavio isticati negativne osobine svojih cura pa je i Vjerani rekao da mu se ne sviđa što se svađa stalno. Na kraju je kući poslao Vjeranu.

"Nisam razočarana, očekivala sam taj ishod", zaključila je.

"Da Vjerana nije tolika svađalica, vjerojatno bih je oženio", otkrio je Neven.

Zvonko ozbiljno zavodi Rasemu

U Donjem Lapcu Zvonko se svim silama trudio ugoditi Rasemi pa joj je skuhao ručak, a Rasema ga je pohvalila.

"Skuhao je ručak kao da ga je moja mama radila. Ne znam odakle ima te ideje!" oduševljena je Rasema.

Josip je komentirao da se Zvonko svim silama truditi osvojiti Rasemu pa se čak počeo i skidati s opravdanjem da mu je vruće.

Kod Marijana su Bahra i Mara spremale rođendansko iznenađenje za Marijana, a čule su se i s Radmilom, no razgovor je otišao u lošem smjeru.

Nakon što je naglo izbacio Renatu s farme, Zoran je Janji i Suzi obećao da neće raditi, već samo uživati, a obećanje je ispunio te odlučio cure odvesti na balote. Na kraju su cure pobijedile Zorana.

Dragan je svoje djevojke odlučio odvesti u adrenalinsku avanturu u Gornje Tučepe, ali Dijani se to nije svidjelo. Kada je ugledala zip-line, promijenila je boju lica.

"Mislila sam da ću doslovno umrijeti", rekla je Dijana.

Neven je svoje cure odveo na piknik, ali su usput morali paziti i na ovce koje su bile na ispaši.

"Mislile smo da će biti neko dobro iznenađenje, kad ono, on ide s ovcama", razočarana je bila Marijana.

Farmer im je pokušao objasniti kako čuvati ovce, ali došlo je do nesporazuma. Cure su se nasmijale kad su shvatile da je Neven na piknik ponio i fotku bivše predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Iznenađenje za rođendan

Bahra i Mara su iznenadile Marijana rođendanskom tortom, ali on je više iznenadio njih. Naime, otkrio je da je bio nekorektan prema njima jer je preko društvenih mreža upoznao mladu damu s kojom se našao u Budimpešti i zaljubio. Stvar je postala još gora kada se Marijanova cura pojavila na vratima.

Nakon šoka cure su ga upitale što se događa, a on se izvukao i rekao da je to njegova stara prijateljica i da je mislio da nikad neće doći.

"Totalno sam iznenađen!" rasplakao se od sreće farmer.

Kod Zorana na večeri okupilo se njegovo društvo, a svi su zaključili da farmeru bolje odgovara Suzi od Janje, koju smatraju malo agresivnom.

Tko se zaljubio, a tko samo glumi, gledatelji će doznati danas od 21 satf na RTL-u.

Pročitajte više