Marina i Maja se posvađale zbog keksa

TEŠKE riječi su pale između Maje Nikolić i Marine Perazić, a sve zbog običnih keksa. Vjerojatnije je da se Maja sa zakašnjenjem otresla na Marinu jer je upravo Perazićka bila ta koja joj je navodno odrezala potpetice na čizmama.

Marina, Topalko i Toma išli su na tržnicu, a između ostalih namirnica trebali su uzeti i posne kekse za Maju koja poštuje božićni post. Kekse nisu kupili misleći da ih Maja ima dovoljno. "Ima Maja dovoljno", složili su se Toma i Marina. Ali nema, jer su u ormar ušli miševi i pojeli kekse. 

Kada su se vratili na farmu Maja je digla paniku i napala Marinu. Vikala joj je "Debela, Debela" i unosila joj se u lice. U prvi ju je tren Marina pokušala smiriti, ali joj je na kraju pukao film pa joj je uzvratila: "Ja bar mogu smršaviti, ali ti ne možeš iz sebe izbacili svu tu zlobu. Ti si jednostavno takva, zločesta". Pjevačica je bila toliko izbezumljena da je u prvi tren rekla kako ne može jesti od muke. Na kraju je ipak sjela za stol.


Farmeri su dobili i tajne zadatke, a neki su ih odlučili i sami smisliti. Tako je Viktorija slagala ostalim farmerima da mora napustiti farmu. Nakon što im je priznala da se šalila, došlo je do još jedne svađe. Ovoga je puta poludjela Cakana pa je Viktoriju gađala sa svime što joj je došlo pod ruku.

Pročitajte više