Marina nagovarala začuđenog Romana: "Ajde da ti ga izmjerimo"

Screenshot: RTL

Pripreme za prvo Big Brother vjenčanje u najvećem su jeku. Stoga je Big Brother pozvao Ines i Fabija u ispovjedaonicu kako bi razradili još neke detalje. Dao im je kalupe za mjerenje veličine vjenčanog prstenja, no isprva ni Ines ni Fabio nisu znali o čemu je riječ.

"To su ključevi za nešto", rekao je Fabio razgledavajući predmet, dok je Ines zbunjeno promatrala i rekla kako takvo nešto vidi prvi puta u životu, prenosi RTL.

"Izgleda kao nekakvi odvijači za nešto", pokušala je Ines ispasti pametna, uzimajući kalupe u ruke.

Big Brother se trudio da oni sami shvate o čemu je riječ, bez njegove pomoći, no to je bilo teško. Nije im bilo jasno zašto bi im to Big Brother dao. "Što je najveće što sada slijedi u vašem životu?", bio je uporan Big Brother.

"Vjenčanje?", zapitala se Ines, kada je Fabio napokon shvatio o čemu je riječ. "Pa ovo je mjerna jedinica za prste za prstenje", nije znao kako točno objasniti, a iznenađena Ines je oduševljeno razjapila usta. Ines i Fabio odnijeli su kalupe za prstenje u dvorište kako bi na miru uzeli mjere. A onda je Fabio ponudio Marini da izmjeri Romanu veličinu prstena.

"Ajde da ti ga izmjerimo", rekla je kroz smijeh Marina te nastavila nakon što je iz prve pogodila Romanovu mjeru. "Devetnaestica. Nisi loš. Ajde daj sada da ti ga izmjerimo", rekla je Marina aludirajući na neke druge mjere, a ne one od prstena.

"Izmjerila je ona to već, samo laže", dobacio je Romano i nasmijao i Marinu i Fabija. "Znam ja već pravu mjeru, samo ne smijem pokazati"
 

Pročitajte više