Mario Valentić: Čim Niko malo ojača, stavit ću ga na leđa i idemo u planine

NOVOPEČENI roditelji, Mirna Maras i Mario Valentić, polagano su počeli razmišljati o odgoju sinčića Nike koji ima svega tri i pol mjeseca. Za tjednik Story, Mario i Mirna otkrili su koliko im se život promijenio otkako su roditelji i o strahovima koje već imaju.

"Kad se rodio, Niko je bio jako malen i krhak, ljubičast i pomalo crven, ali meni prelijep"

"Predosjetila sam da će beba doći, a nedugo zatim sam dobila i trudove. Porođajne muke trajale su sedam sati i budući da porođaj nije očekivano napredovao liječnica mi je rekla da ću morati na carski rez što nisam prihvatila s radošću", izjavila je Mirna koja dodaje da je sve zaboravila, i muke i bol, nakon što je primila u ruke svog tek rođenog sinčića.

"Kad su mi dali Niku u ruke bio je to osjećaj koji se ne može prepričati. Bio je jako malen i krhak, ljubičast i pomalo crven, ali meni prelijep", prepričala je Mirna prve trenutke koje je provela s Nikom. Njezin suprug Mario, odmah ga je fotkao mobitelom kako bi zabilježio njegove prve trenutke, a zatim je otišao otrčati krug po Jarunu kako bi se smirio.

"Sad je Mirna u potpunosti angažirana oko Nike, no moje vrijeme tek dolazi"

"Sada je pravi spas što su Mirnini roditelji tako blizu. Dosta nam pomažu vikendom kad nastojimo izdvojiti i malo vremena za sebe. Moji roditelji žive u Petrinji pa nešto rjeđe viđaju unuka, ali čim Niko poraste bit će više vremena kod njih", priznaje Mario koji dodaje da njegovo vrijeme tek dolazi.

"Sad je Mirna u potpunosti angažirana oko Nike, no moje vrijeme tek dolazi. Čim malo ojača, vodit ću ga svugdje sa sobom. Lijepo u nosilicu i na leđa u planine", priznaje glumac dok Mirna kaže da joj je potrebna prava organizacija kako bi se našla s prijateljicama na kavi. "Život mi se jako promijenio otkako smo dobili trećeg člana. Nije lako otići nekamo i ostaviti Niku, pa ni na sat vremena", tvrdi Mirna kojoj je maleni Niko već počeo uzvraćati osmjehe.

Pročitajte više