Mario Valentić nabacio kamatarski imidž

BIVŠI Mister Hrvatske i iskusni sapuničar Mario Valentić pojavljuje se u telenoveli koja već nekoliko tjedana drži bakice prikovane za ekran diljem Hrvatske, a i šire. Mario u "Dolini sunca" glumi kamatara, zloglasnog pripadnika podzemlja koji unosi nemir među stanovnike izmišljenog Jablanova, pokušavajući svim silama, legalnim i ilegalnim, natjerati vodu na svoj mlin.

Mario se super snalazi u ulozi oca, kamatara i sportaša

Za potrebe uloge Mario je odbacio imidž dečka iz susjedstva i ošišao se na nulu, nabacio kožnu jaknu i zlatni lanac, tipično obilježje hrvatskih seljačina i smutljivaca, a u toj ulozi, snašao se, kaže, izvrsno. Jednako izvrsno Mario se snašao i u ulozi oca; nedavno je dobio sina Niku, kojeg mu je rodila prema mnogima i dalje najseksipilnija Hrvatica i najpoznatija hrvatska "wheater girl", Mirna Maras.

"Sad se Mirna brine oko Nike, a moje vrijeme tek dolazi"

"Sad je Mirna u potpunosti angažirana oko Nike, no moje vrijeme tek dolazi. Čim malo ojača, vodit ću ga svugdje sa sobom. Lijepo u nosilicu i na leđa u planine", kaže mladi glumac koji je i prije poroda najavio da će sa svojim sinom, čim se rodi, raditi zgibove. "Sada je pravi spas što su Mirnini roditelji tako blizu. Dosta nam pomažu vikendom kad nastojimo izdvojiti i malo vremena za sebe. Moji roditelji žive u Petrinji pa nešto rjeđe viđaju unuka, ali čim Niko poraste bit će više vremena kod njih", kaže Mario.

Pročitajte više