Mark Lester: Jacksonova kći Paris je moje dijete

KĆI iznenada preminulog Michaela Jacksona, Paris slomila je srca gledateljima i obožavateljima diljem svijeta kada je na svečanoj komemoraciji rekla kako je kralj popa bio "najbolji otac koji se može zamisliti". No, bivša dječja glumačka zvijezda Mark Lester vjeruje kako je Paris njegovo dijete.

Paris neosporivo sliči Lesterovoj 15-godišnjoj kćeri Harriet

"Dao sam Michaelu svoju spermu kako bi mogao imati djecu, i vjerujem da je Paris moja kći", tvrdi sada 51-godišnji britanac koji je 1967. godine igrao Olivera Twista. Lester je za Britain's News ispričao kako je prije 13 godina donirao svoju spermu Jacksonu koji je tada bio u braku s Debbie Rowe te da je moguće kako je svo troje djece njegovo. Međutim, za 11-godišnju Paris je posebno siguran jer, kako kaže, neosporivo sliči njegovoj vlastitoj kćeri, 15-godišnjoj Harriet.

Mark sada traži test očinstva jer je navodno zabrinut za njihovu budućnost i želi ostati u kontaktu sa svo troje. On i Jackson su bili prijatelji preko 25 godina i često je provodio vrijeme s djecom poslije Michaelove smrti. "Djeca se izgleda dobro nose s time i okruženi su s obitelji. Veoma su tiha i pristojna djeca, a bez obzira na publicitet koji ih prati, i oni i cijela obitelj se trude održati svari normalnima koliko je to moguće", rekao je Lester.

Pročitajte više