Marko Grubnić: Ja sam najbolji, nitko mi nije konkurencija!

KADA smo upitali Marka Grubnića, poznatijeg kao Modnog Mačka, za komentar o famoznom crnom trikou, on se samo slatko nasmijao i izjavio: "Ovo je najsmješnija i najgluplja stvar za koju me novinari pitaju, naprosto umirem od smijeha". Ipak, Marko je za svaki slučaj komentirao da je on prvi koristio slavni triko prije godinu dana i to za potrebe snimanja spota grupe Feminnem, kad ga je na sebi nosila tadašnja članica Nikol Bulat.

"Ja diktiram trendove, prvi sam iskoristio triko"

"Prestao sam ga koristiti, prvi sam ga iskoristio i time još jednom dokazao da diktiram trendove". Grubnić kaže da se sa skoro svim akterima cijele priče oko trikoa čuo te svi, kao i on navodno pucaju od smijeha. Pretpostavljamo da se time htio dotaknuti Nikol Bulat i Maje Šuput, koje su se, navodno, međusobno posvađale radi tog odjevnog predmeta. "Znam samo da je on djelo Martine Felje, a kod koga se on nalazi sad, ne znam".

"Ja sam jedan jedini i smatram se najboljim u svome poslu. Nitko mi nije konkurencija"

Marku je, kaže, drago što zabavlja javnost, jer je cijela ta priča na neki način zabavila i njega; sve to mu je, kaže, dobra zafrkancija. Što se tiče Viktora Drage, Grubnić kaže kako između njih rivalstvo ne postoji, oni se poznaju i pozdravljaju. O rivalstvu nema ni govora jer, "skromni" Marko za sebe kaže: "Ja sam jedan jedini i smatram se najboljim u svome poslu. Nitko mi nije konkurencija".

"Što se tiče moje izjave da bih želio vidjeti Viktora u kombinezonu, kad je već njegov, izrekao sam je u šali"

Viktora ipak, kaže, jako cijeni kao umjetnika, čiji rad uvijek prati, no ne smatra ga konkurencijom. "Što se tiče moje izjave da bih želio vidjeti Viktora u kombinezonu, kad je već njegov, izrekao sam je u šali", izjavio je "duhoviti" Marko. Iako smo očekivali neku povratnu informaciju, Viktor Drago bio je nedostupan za komentare.

Pročitajte više