Marko Grubnić pronašao smisao života

NAKON dugo lutanja i traženja Marko Grubnić je pronašao smisao života, i to u kabali, baš poput Madonne i mnogih drugih svjetskih celebrityja. Grubnić priča kako mu se život, otkako je otkrio drevna učenja Tore, dramatično promijenio te sada više cijeni ljudsku dobrotu, piše Arena. Također, Grubnić je oko ruke zavezao crveni konac koji prema nekim vjerovanjima štiti od uroka, a iste takve konce u Hrvatskoj, između ostalih, nose i Jelena Veljača i Janko Popović Volarić, zbog čega su ih, kada su prvi put primijećeni s njima, neki mediji čak i vjenčali.

Je li ovo samo "izborni trik" Marka Grubnića ili se zaista okrenuo duhovnosti, teško je procijeniti, međutim, ova objava će ga, makar na kratko, zadržati u medijima bez kojih naš Marko više ne može. Ovaj stilist u posljednje vrijeme (pre)često izjavljuje kako je on jedina hrvatska istinska zvijezda, a posljednjih tjedana si je reputaciju održavao putem kamera Nove TV, ispred kojih je tražio asistenta te prijavljene kandidate tjerao na svakakve gluposti kojima je i sam sklon.

Kraj ovom cirkusu se - ne nazire!

U državi u kojoj individualnost nije na cijeni Marko je mnoge šokirao i ranije, dok je nosio mušku odjeću, ali otkako se Mačkova platežna moć razmahala, a samim time i stil i ekstravagancija, cirkus koji ovaj pripadnik društvene scene vuče za sobom svakim danom sve je veći i veći. Nagledali smo se svega; od dubokih dekoltea ukrašenih svilenim cvijećem i broševima, preuskih ružičastih hlača, košulja koje graniče s finim ženstvenim haljinama, do statusnog simbola svih svjetskih trendseterica od kojih se ne odvajaju Paris Hilton, Victoria Beckham i naša Mirjana Sanader, popularnih i skupocjenih Birkinica.

Iako ne bi trebali previše zadirati u Mačkovu intimu i cjepidlačiti oko površne stvari kao što je odjeća, mnogi ne mogu, a da se ne zapitaju: gdje prestaje stil, a počinje ludost? Pogotovo ako ta "ludost" počne prelaziti i na druge ljude pa nedjeljom navečer počinjemo redovito pratiti dečkiće koji se pred kamerama prešetavaju u štiklama, zbog Mačka, a prvenstveno zbog slave.
 

Pročitajte više