Marko Škugor i Danijela Martinović objavili duet: "Pjesma zaista ima ono nešto"

Foto: Press

MARKO ŠKUGOR i Danijela Martinović snimili su duet. Marko je napisao glazbu i tekst njihovog novog singla pod nazivom Ono nešto, a Hrvoje Domazet napravio je aranžman.

Danijela je prezadovoljna suradnjom

"Kad mi je Marko poslao pjesmu u demo verziji, koju je tada sam pjevao, vozila sam se po gradu i odmah sam shvatila da ta pjesma zaista ima ono nešto. Nijednog trenutka nisam dvojila da je otpjevam zajedno s Markom. Marko je predivan vokal, a ono što me kupilo još više, predivan čovjek i izuzetno sam sretna što u svom glazbenom portfoliju imam ovu glazbenu suradnju.

Ona me čini izuzetno sretnom i vjerujem da će ljudi prepoznati i osjetiti ono nešto, što smo osjetili Marko i ja dok smo je snimali", rekla je Danijela.

"Kada sam napisao ovu skladbu, nisam mislio da će biti otpjevana u duetu, ali onoga trena kad sam zamislio duet, sjetio sam se Danijele. Smatrao sam da je ona prava osoba za ovu pjesmu i nisam pogriješio. Danijela i ja imamo sličan odnos prema glazbi, svaku pjesmu proživljavamo i dajemo svoj maksimum da taj osjećaj prenesemo publici.

Ovdje se dogodila čarolija, glasovi nam se ljube, što je za duet neophodno. Danijela je divna osoba koja me kupila na prvu. Sretan sam što je pristala na suradnju i što danas imamo Ono nešto", rekao je Marko.

Pročitajte više