Marko Tolja: Tamara Loos je super, jako je simpatična i pristupačna



MLADI pjevač Marko Tolja izjavio je za Index da će u ovogodišnjem showu Zvijezde pjevaju podučavati mladu voditeljicu Tamaru Loos te nam ispričao sve o njihovim pripremama za show. "Da, točno je da ću nastupati s Tamarom Loos. S konkretnim probama još nismo započeli, ali smo se našli nekoliko puta te odabrali i zapjevali nekoliko pjesama. S intenzivnijim probama ćemo krenuti sljedeći tjedan", rekao nam je zgodni pjevač.

"Tamara je super, moramo raditi naravno, ali je simpatična i pristupačna"

Svojom novom učenicom je oduševljen te smatra da simpatična Tamara ima potencijala. "Tamara je super, moramo raditi naravno, ali je simpatična i pristupačna te mislim da ćemo lagano surađivati", izjavio je Tolja. Istaknuo je da Tamara nigdje nije pjevala te će trebati raditi, no isto tako smatra da djevojka ima sluha. "Nije nigdje nikad pjevala, poradit ćemo na tome, ona je u tom pogledu amater, no ima sluha i voli one rokerske dernjave, a to mi se sviđa", komentirao je Marko svoju glazbenu  partnericu.

"Ne nadam se pobjedi, nadam se da će mi biti kao i u prošlogodišnjem showu"

"Ne nadam se pobjedi, nadam se da će mi biti kao i u prošlogodišnjem showu. Znači, hrpa dobre zabave, druženja prije i poslije snimanja", kaže zgodni pjevač koji ne pretendira na pobjedu jer nije natjecateljski tip osobe. "Pobjedi se ne nadam, nisam kompetitivan tip. Družimo se svi skupa prije i poslije i to je meni odlično", ispričao nam je Tolja. Mladi Riječanin rekao nam je i da trenutno radi na promociju albuma kojeg je nedavno izdao te će uskoro nastupiti u Zagrebu.

"Puno putujem i radim, jednostavno nemam vremena naći curu"

Zagrebačku publiku počastio je svojim glasom i stasom kada je gostovao na koncertu Nene Belana. "To je jedna riječka veza. Neno i ja smo dobri prijatelji, a kako sam obradio njegovu pjesmu "Vino noći" smatrao je da bi bilo dobro pozvati me kao mladog kolegu da zapjevam na njegovom koncertu". Budući da je zgodni Marko omiljen kod ženske populacije, zanimalo nas je ima li novosti na ljubavnom planu. "Nema ništa novo po tom pitanju. Puno putujem i radim, jednostavno nemam vremena naći curu", rekao je simpatični pjevač.

Pročitajte više