Martina Vrbos: Na Dori ću imati super scenski nastup

RIJEČKA pjevačica Martina Vrbos ove će godine nastupiti na Dori s pjesmom "Ti i ja" o kojoj se već pisalo kao o pjesmi koju je zagrebački menadžer Ivor Vucelić posvetio svojoj djevojci Miji Kovačić. Ta je činjenica u drugi plan stavila Martininu sjajnu izvedbu, obilježenu njenim dubokim i izražajnim glasom vrsne soul pjevačice.

Martina se ove godine odlučila po prvi put pojaviti na opatijskoj pozornici. "Napravila sam pjesmu koja se jako svidjela mojim bližnjima. I eto, odlučila sam se prijaviti i prošla sam", rekla nam je Martina. S obzirom na to da je njena pjesma posvećena Miji Kovačić, mogla bi samim time naići na drugačiji tretman kod publike, ali Martina se ne opterećuje time. "Voljela bih da dojam ostavi sama pjesma", rekla nam je riječka pjevačica i potvrdila da su komentari na njenu pjesmu dosad bili pozitivni.

Ne opterećuje se prognozama

Kaže kako nije poslušala sve pjesme koje se natječu na Dori pa nema svog favorita među pjesmama, ali ima među izvođačima. "Ima ih jako dobrih. Meni osobno najposebniji je Nikola Marjanović. Sviđa mi se njegova boja glasa", tvrdi mlada pjevačica. Ne opterećuje se kaže, nagađanjima o mogućem pobjedniku Dore niti o svrstavanju izvođača u neki uži krug. "Ja ću dati svoj maksimum", rekla nam je. Scenski će nastup za Doru posebno dobro pripremiti, ali ne želi reći kakav će točno biti. "Nastup mi režira i koreografira Alen Sesartić i bit će super. Više od toga neću odavati", kaže Martina.

"Izgled upotpunjuje priču na sceni. Vjerujem da je svakome ugodno vidjeti nešto lijepo"

Izgled na sceni posebno joj je bitan, što je dokazala dugogodišnjim radom na svojem tijelu. Svakodnevno odlazi u teretanu i pazi na prehranu, a na Dori će se za njen izgled pobrinuti Juraj Zigman, Sanja Hrstić Kuterovac i Ivica Palinić. "Izgled upotpunjuje priču na sceni. Vjerujem da je svakome ugodno vidjeti nešto lijepo", tvrdi mlada pjevačica. Ukoliko pobijedi na Dori i ode na Eurosong, postoji mogućnost da bi se počela baviti i nekom inozemnom karijerom ako pobijedi i na tom natjecanju. "Znači li pobjeda na Eurosongu neku inozemnu karijeru, to ne znam, ali kad bi se to dogodilo, onda bih se počela baviti time", rekla nam je talentirana riječka pjevačica.

Pročitajte više