Mate Bulić: Bio sam u komi. Spasili su me Bog, molitva i moja žena

Foto: Robert Anic/PIXSELL

MATE BULIĆ vratio se svojoj pjevačkoj karijeri nakon što je nekoliko mjeseci prošle godine proveo u induciranoj komi, a njegov život ugrozile su komplikacije uzrokovane koronom.

"Da, bio sam i u ovakvoj i u onakvoj komi. Onda tri mjeseca rehabilitacije, pa kućna njega, bilo je zeznuto. Kada je zdravlje u krizi, onda vam više ništa nije bitno, ni karijera ni bilo što. Pomirio sam se sa sudbinom i tako krenuo dalje i došao do današnjeg dana gdje sam hvala Bogu živ i zdrav. Dobro sam sada, odradim koncert bez problema, onako kao što sam nekada to radio", rekao je Bulić za Story.

"Spasili su me Bog, molitva i moja žena. Hvala obitelji, prijateljima, kumovima koji su svi zajedno molili i podržavali me tako da danas mogu biti tu s vama. Ja sve njih žalim zato što su dali toliku žrtvu, snagu, energiju i emociju u sve to. Bdjeli su nad mnom, tako da hvala im svima", dodao je

Sada se, kaže, osjeća dobro. Odradi koncert bez problema, onako kao što je nekada radio. Snima nove pjesme, planira i album, a slobodno vrijeme koristi za druženje s najmilijima.

Pročitajte više