Matea Lustek je Indexova Kraljica maturalne večeri 2010.

MATEA LUSTEK iz Sv. Martina pod Okićem nova je Indexova Kraljica maturalne večeri, sa osvojenih 31,02 posto vaših glasova (zaokruženo na dvije decimale, op. a.). Druga je Marija Marić iz Ploča (14,54 posto glasova), treća Mateja Kovačec iz Donjeg Jesenja (11,97 posto), a potom slijede Nikolina Vidović iz Samobora (9,52 posto), Ana Kunović iz Breznika (9,14 posto), Anja Kršek iz Kutine (8,75 posto), Ivana Hrastović iz Zagreba (8,62 posto), Karla Roso iz Zagreba (2,57 posto) te Ana-Marija Škrnanc iz Samobora i Mirela Milaković iz Rakitja (obje po 1,93 posto vaših glasova).

Ovogodišnja Indexova Kraljica maturalne večeri maturantica je IV. gimnazije u Zagrebu, a na izbor se odlučila prijaviti nakon što se oduševila doživljajima svojih prethodnica. "Mislim da bi svaka cura mogla osvojiti tu titulu, ali bi je po meni trebala dobiti ona djevojka koja osim vanjske ljepote ima neku vedru osobnost i vrline... Mislim da sam dobra i otvorena osoba, treniram rukomet i prolazim s odličnim u jezičnoj gimnaziji, što znači da sam organizirana i sve što želim napraviti u životu trudim se napraviti što bolje,tj najbolje :-)... Iako imam puno obaveza, to me ne sprječava da se nalazim s prijateljima i izlazim redovito van. Mislim da se sve stigne kada to čovjek stvarno želi i kada ima dobro isplanirano vrijeme. Vrijedna sam, marljiva, kreativna, društvena i voljela bih osvojiti ovu nagradu. Mislim da je zaslužujem, jer Kraljica maturalne večeri bi trebala biti neka maturantica koja osim lijepe mlade djevojke predstavlja i izgrađenu, mladu osobu koja može biti primjer ostalim srednjoškolcima i mladim ljudima. Prijavljuje se puno zgodnih djevojaka na ovo natjecanje i ne želim se ničemu nadati, ali ja ne bih bila ja kada barem ne bi pokušala. =)", napisala je prije mjesec dana Matea u svojoj prijavnici.

Pobjednicu očekuju dan u Beauty centru Božica (koji će se pobrinuti za savršenu frizuru i make up), haljina ELFS-a te cipele Ledenko. Na maturalnu večeru pobjednica, kao što to i priliči Kraljici, odlazi u fensi automobilu auto kuće Baotić, a Index će se potruditi da svaki korak pripreme, kao i vrhunac proslave, bude zabilježen našom kamerom!

Pročitajte više