Matthew Perry: Bio sam zaljubljen u Jennifer Aniston, teško je bilo snimati s njom

Foto: Press

GLUMAC Matthew Perry je u svojim memoarima pod nazivom Friends, Lovers and Big Terrible Thing otkrio mnoge dosad nepoznate detalje iz svog života. Otkrio je i da je bio zaljubljen u kolegicu Jennifer Aniston. 

Prije početka snimanja kultne serije Prijatelji, Matthew je upoznao Jennifer, u koju se odmah zaljubio, a pomislio je da i ona ima iste osjećaje prema njemu. Kada je dobio dva posla u jednom danu, u emisiji Haywire te u sitcomu, prva osoba koju je nazvao kako bi s njom podijelio sretnu vijest bila je Jennifer.

Pozvao ju na spoj

"Gledajući u prošlost, bilo mi je jasno da je zbog toga pomislila da mi se previše sviđa ili na pogrešan način, a ja sam samo pogoršao stvari time što sam je pozvao van. Odbila je, ali je rekla da želi biti prijateljica sa mnom. Ja sam sve zakomplicirao rekavši: 'Ne možemo biti prijatelji'", napisao je Perry u knjizi.

Teško mu je bilo snimati s njom

Naposljetku je oboje dobilo glavne uloge u seriji Prijatelji, a Perry je priznao da se njegova zaljubljenost nije smanjila i da mu je zbog toga snimanje bilo uistinu teško.

"Prilično rano tijekom snimanja Prijatelja shvatio sam da mi se još uvijek jako sviđa Jennifer. Naši pozdravi i rastanci postali su neugodni. A onda bih se zapitao: 'Koliko dugo mogu gledati u nju? Jesi li tri sekunde predugo?'" napisao je.

S vremenom, njegova zaljubljenost u Aniston je nestala, ali je priznao da je imao osjećaje i prema Lisi Kudrow i Courteney Cox tijekom snimanja serije. 

Pročitajte više