Mediji objavili da je Johnny Depp poginuo, vijest demantirana

"JOHNNY DEPP poginuo je u subotu navečer u prometnoj nesreći u blizini Bordeauxa u Francuskoj", vijest je koja je u rekordnom roku preplavila američke medije, a prenio ju je čak i CNN, za koji se uspostavilo da je riječ o lažnoj internetskoj stranici.

Tu suludu informaciju napisali su gotovo svi veći mediji, baš kao i twitterovci koji su bili u šoku zbog "iznenadne smrti" popularnog glumca. Cijeloj izmišljotini na kraj je stao glasnogovornik Johnnyja Deppa Robin Baum. "Johnny je dobro, nije mrtav već je živ i zdrav", tvrdi Baum. U istoj situaciji dosad su se našle mnoge zvijezde, poput Toma Hanksa, Jeffa Goldbluma ili pak Miley Cyrus, koju su bizarni mediji iz čiste dosade, baš kao i Deppa, pokopali.

Popularni glumac posljednjih je dana preplavio i sve europske medije nakon što je gostovao u Srbiji na Festivalu "Küstendorf". Oduševljeni Depp svoje dojmove iz Srbije podijelio je i s Amerikancima te im otkrio kako su ga srpski ćevapčići izliječili od gripe i kako će se već ujesen ponovno zaputiti na domaću rakiju, pršut i ostale specijalitete u susjednu Srbiju.

Pročitajte više