Medvjed mu dva sata razbijao po kuhinji

OVO JE priča o čovjeku protiv prirode, odnosno o paraliziranom muškarcu iz američkog Aspena koji je dva sata bespomoćno ležao u krevetu dok je medvjed poznat po nadimku Debeli Albert dva sata razbijao suđe po njegovoj kuhinji tražeći nešto slatko za prigristi.tražeći nešto slatko za prigristi.

"Na kraju je pojeo dvije kile čokolade?, rekao je paralizirani Tom Isaac, koji se od takvom stanju nalazi od skijaškog pada prije 20 godina. "Slušao sam puna dva sata kako mi radi krš i lom po kuhinji", dodao je Isaac, čija se spavaća soba nalazi udaljena svega nekoliko metara. Srećom, "medo" nije krenuo zavirivati u ostale prostorije.

Inače, Debeli Albert, medvjed težak 230 kilograma, dobro je poznat stanovnicima Aspena. On i ostali pripadnici njegova roda u ovo doba godine često i bez straha dolaze na rubove grada u potrazi za hranom prije zimskog sna.

Čak ni samome Isaacu ovo nije prvi susret s Albertom. "Prije nekoliko godina, isto sam iz spavaće sobe čuo strašnu buku u kući. Kad su došli veterinari, pronašli su sitog Alberta kako spava u dnevnom boravku", rekao je Isaac, koji se toliko navikao na svog neželjenog gosta da ne želi da ga itko ubije.

Pročitajte više