Megi iz ŽNV-a pokazala kako je izgledala prije par godina: "Moja najdeblja faza"

Foto: Instagram

LIČANKA Magdalena Štimac bila je jedna od najomiljenijih kandidatkinja showa Život na vagi - i među gledateljima, i među ostalim kandidatima.

23-godišnja Magdalena u show je ušla sa 109 kilograma, no na Instagramu je otkrila da to nije bilo njezina "najdeblja faza u životu". Megi je u jednom trenutku života imala 118 kilograma.

"Ajmo se vratit par godina unazad.. Moja najdeblja faza u zivotu. 118 kilograma! Vec sam tu bila svjesna da je vrijeme za promjene i skinem 23 kilograma. Uz pomoc prijateljice i ja totalni amateri, nikakvi treneri, jako slabog znanja o treninzima, prehrani, ali svejedno uspjesno izvedeno. I naravno, onda posustanem i vratim nekih 18 kilograma i tu krecu prijave za život ma vagi. Život na vagi koji mi je promjenio ne samo fizicki izgled, nego i pogled na svijet. Danas izgledam ovako (slika desno) sa svojih 83 kilograma i osjecam se fantasticno! Ali tu jos nije kraj, nisam jos dosla do svog cilja, ali hocu! Uskoro!", napisala je Magdalena uz fotografiju "prije/poslije".

Inače, Magdalena je iz showa otišla sa 90,9 kilograma, i to nakon što je jednom već bila ispala pa je nakon toga dobila priliku da se vrati u kuću.

Pročitajte više