Mel Gibson o agresivnim ispadima i antisemitizmu: Nisam mislio to što sam govorio

MEL GIBSON prekinuo je medijsku šutnju i dao svoj prvi intervju nakon optužbi bivše zaručnice za zlostavljanje. U razgovoru za portal Deadline otvoreno je progovorio o antisemitizmu, sudskom procesu sa Oksanom te o snimkama na kojima se čuju njegovi ispadi bijesa. Tvrdi da nije antisemit, iako je u nekoliko navrata u javnosti govorio protiv Židova kao i na snimkama za koje kaže da su montirane.

"Snimke su montirane"

"Nikad nisam nekog loše tretirao samo zato što je drugog spola, rase, religije ili seksualnosti. Točka. Ne krivim ljude što tako misle, na temelju onog smeća od snimki koje su procurile u javnost, a bile su montirane. Morate sve staviti u kontekst iracionalne, žestoke svađe koja je bila na vrhuncu, a kojom smo se pokušavali izvući iz vrlo nezdrave veze. To je jedan užasan trenutak u kojem sam govorio jednoj osobi, u razdoblju od jednog dana, stvari u koje ne zaista ne vjerujem i to ne predstavlja način na koji sam tretirao ljude cijelog svog života", bio je vrlo rječit Mel Gibson.

"Tko može predvidjeti da će biti snimljen"

Sudski postupak za dobivanje skrbništva koji se vodio između njega i Oksane, naziva "cirkusom". Kaže kako je mogao trajati godinama, ali on je želio da se to što prije završi kako bi zaštitio svoju obitelj i djecu. "Ne vučete ljude u svom životu kroz tako nešto ako nema potrebe, već otrpite udarac i idete dalje", kaže oskarovac. Na pitanje kako si je mogao dopustiti onakve ispade bijesa koji se čuju na snimkama, samo je rekao: "Tko može predvidjeti da će biti snimljen, tko bi predvidio takvu osobnu izdaju"?

Pročitajte više