Mel Gibson ponudio Oksani 20 milijuna dolara nagodbe

NAKON neprestanih izvještaja o šokantnim ispadima Mela Gibsona, glumac je konačno odlučio reagirati. Svojoj je bivšoj zaručnici Oksani Grigorievoj ponudio 20 milijuna dolara za nagodbu oko skrbništva nad djetetom. Iako se posljednjih dana nije oglasio u vezi snimaka koje su procurile u javnost, RadarOnline javlja da je Mel kontaktirao svoju nekadašnju djevojku te joj ponudio nagodbu. Navodno je lijepa Ruskinja odbila njegovih 20 milijuna dolara jer ne želi s njime dijeliti skrbništvo nad osmomjesečnom kćeri Lucijom.

"Oksana smatra da je za Luciju čak i 20 posto vremena provedenog s ocem previše"

"Mel želi da Oksana potpiše ugovor prema kojem bi Lucia provodila 80 posto svog vremena s majkom, a preostalih 20 posto vremena s ocem. S vremenom bi svatko dobio 50 posto vremena s kćeri", izjavio je izvor za RadarOnline. Ruska glazbenica navodno smatra da joj kći nije sigurna kad je s ocem pa ne želi pristati ni na kakvu podjelu skrbništva. "Mel nudi dogovor koji bi Oksani donio oko 20 milijuna dolara, ali ona ne želi potpisati završnu verziju ugovora. Oksana smatra da je za Luciju čak i 20 posto vremena provedenog s ocem previše", kaže izvor i dodaje kako je Ruskinja počela sumnjati u Melove roditeljske sposobnosti nakon što ju je, u napadu bijesa, udario. "Uvjerila se da Mel nije sposoban ostati sam s njom", tvrdi Oksanin bliski prijatelj.

Želi novac ili se boji za djetetovu sigurnost?

Navodno je Oksana isprva pristala na nagodbu od 20 milijuna dolara, ali kasnije se predomislila i rekla da joj ne odgovara podjela skrbništva. Dok neki tvrde kako Ruskinja osobno pušta kontroverzne snimke Melovih ispada u javnost kako bi izvukla novac od njega, drugi pak govore da je njoj stalo samo do djetetove sigurnosti. "Oksana se odrekla svoje potencijalne financijske budućnosti kako bi joj dijete bilo sigurno", tvrdi jedan izvor za RadarOnline.

Pročitajte više