Melania napustila Bijelu kuću kad se saznalo za Trumpovu aferu sa Stormy Daniels?

Foto: EPA

MELANIA TRUMP navodno je provela nekoliko noći u hotelu u Washingtonu kako bi se držala podalje od Bijele kuće nakon što su se pojavile vijesti da je njezin muž, tadašnji predsjednik Donald Trump, platio pornozvijezdi Stormy Daniels da šuti o njihovoj aferi, piše Daily Mail.

Izvori bliski bivšem predsjedniku SAD-a za britanski tabloid naveli su da se "on bojao da će njegova supruga saznati detalje" i da je stoga "platio Daniels 130.000 dolara za šutnju". "Trump je bio izvan sebe kad je shvatio da bi Melania mogla saznati. Znao je kakve bi posljedice mogle biti i učinio bi sve što je mogao da to zataška", kazali su.

Trump tvrdi da će sutra biti uhićen

Podsjećamo, Donald Trump očekuje da će u utorak biti uhićen u slučaju koji je pokrenuo ured okružnog tužitelja na Manhattanu i pozvao je svoje pristaše na prosvjed, prema objavi na mreži Truth Social.

Glasnogovornik ureda okružnog tužitelja odbio je komentirati. Trump je rekao, bez pružanja dokaza, da "nezakonito curenje" informacija iz ureda okružnog tužitelja na Manhattanu ukazuje na to da će biti uhićen. Nije rekao koje će biti optužbe.

Pročitajte više